Chiar dacă fireweed este o băutură autentică, ea a câștigat din nou popularitate relativ recent..
Mulți au încercat deja această plantă și au apreciat efectul ei unic asupra organismului și sănătății..
Cu toate acestea, pentru a vă bucura pe deplin de ceaiul Ivan, trebuie să îl preparați corect, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, dezvăluie subtilitățile.
Cum să îndeplinești sarcina
În primul rând, ne hotărâm ustensilele de preparare.Un ceainic de lut este ideal, ca și pentru ceremoniile clasice ale ceaiului chinezesc.Ar funcționa și un produs din porțelan.
Apoi aduceți apa la fiert și turnați peste interiorul ibricului.
Pentru o jumătate de litru puteți lua în siguranță trei linguri de ceai Ivan.Pune planta într-un ibric încălzit.Îl ascundem sub capac.
Între timp, apa trebuie să se răcească la cel puțin 90 de grade.Umpleți ceainicul aproximativ 60%.Așteptăm cinci minute și turnăm volumul de apă rămas.
După aceea, puteți începe să degustați în siguranță: băutura aromată și sănătoasă este gata.