Castraveții și roșiile pot fi clasificate ca culturi a căror recoltă o așteptăm în mod deosebit..
Avem nevoie de legume nu doar pentru salate, ci și pentru pregătirea delicioaselor preparate de iarnă..
Prin urmare, merită să folosiți orice metode eficiente pentru a obține o productivitate crescută, spune designerul de peisaj și agronom științific Anastasia Kovrizhnykh, expert în revista noastră.
Ce trebuie să știți despre utilizarea serului?
Merită remarcat imediat că aceasta este o opțiune accesibilă și de înaltă calitate, care poate crește productivitatea.Cert este că compoziția serului este destul de bogată.
Conține vitamine și microelemente, ceea ce este extrem de important.
Puteți folosi un agent de udare.În acest caz, ar trebui să turnați o găleată cu apă și să o lăsați afară timp de 24 de ore pentru a se încălzi.Apoi îl amestecăm cu un pachet de ser și efectuăm procedura.
Produsul este folosit și pentru prelucrarea foilor.Pentru a face acest lucru, ținem din nou apa sub soare pentru a o încălzi.Dupa aceea pregatim compozitia pentru pulverizare.Pentru a face acest lucru, luați trei părți de apă într-o parte din zer.
Produsele pot fi folosite atât în seră, cât și în teren deschis.