Pentru ca ciupercile să vă mulțumească cu adevărat cu calitatea lor, ar trebui să învățați cum să le gătiți corect..
Nu toată lumea este familiarizată cu recomandările de bază referitoare la acest produs..
Prin urmare, multor oameni ar trebui să li se reamintească despre ele, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre în domeniul gătitului.
Despre ce reguli ar trebui să știți?
Dacă ați cules singur ciuperci sau le-ați cumpărat de la o piață spontană
Este întotdeauna important să ne amintim că astfel de ciuperci au nevoie de atenție imediată din partea proprietarului.Este important să începeți curățarea și tratamentul termic inițial aproape imediat după colectare sau cumpărare.
Apă
Un număr destul de mic de ciuperci necesită înmuiere.În general, nu este recomandat să le lăsați în lichid pentru o perioadă lungă de timp, deoarece acest lucru le va strica calitatea.
Mâncăruri speciale
Nu toată lumea își amintește că unele materiale nu sunt potrivite pentru prepararea mâncărurilor cu ciuperci.Acestea includ fonta și tabla.De asemenea, nu ar trebui să gătiți în vase de cupru.
Timp de depozitare
Puțini oameni știu că felurile de mâncare care folosesc ciuperci nu pot fi păstrate pentru o perioadă lungă de timp.De regulă, acestea trebuie consumate în primele 24 de ore.