Unele gospodine confundă uneori borș cu „mezul”, introducând totul în el..
Borscht nu tolerează o astfel de abordare..
Ca urmare, gustul supei va scădea vizibil, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Ce ingrediente sunt cel mai bine să nu adăugați borș?
Cartof
Acest fapt îi va surprinde pe mulți, deoarece în cele mai multe cazuri este dificil să vă imaginați borș fără cartofi.Cu toate acestea, tocmai din cauza acestui ingredient gustul supei nu este atât de bogat și vibrant pe cât ne așteptăm.
Țelină
Mulți oameni au început să le pese de alimentația adecvată, așa că au început să cumpere activ țelină.Dar acesta este un produs extrem de specific, cu o nuanță deosebită de gust.
Nu este foarte potrivit pentru prepararea borșului și va „ieși în evidență” în mod clar din imaginea de ansamblu.
Ghimbir
Unii oameni nu știu cum să folosească ghimbirul în gătit, așa că încep să îl adauge la toate felurile de mâncare cunoscute.Dar acest lucru nu poate decât să strice borșul, deoarece rădăcina de ghimbir nu este în mod clar potrivită pentru această supă.