Ouăle fierte sunt o componentă importantă a lui Olivier..
Datorită acestui ingredient, salata capătă un gust strălucitor, tandrețe și sațietate..
Cu toate acestea, nu toți bucătarii amatori adaugă corect această componentă în preparat.
Yulia Arkhipova, expertă în publicația online Belnovosti în domeniul gătitului, bucătar și brutar de rangul a patra, nu recomandă adăugarea completă de ouă la Olivier.
Potrivit specialistului, mai întâi trebuie să împărțiți produsul gătit în albușuri și gălbenușuri.
În primul rând, partea albă a ouălor ar trebui să apară în salată.Dar gălbenușurile trebuie supuse unei anumite „prelucrari”.
Ce trebuie făcut cu gălbenușurile înainte de a le adăuga la Olivier
Gălbenușurile de ou trebuie măcinate cu sare și făcute parte dintr-un sos delicios.
Deci, Olivier nu trebuie asezonat cu maioneză.Este mai bine să pregătiți un pansament format din următoarele componente:
Rezultatul este un sos superb care va face salata incredibil de gustoasă.
Apropo, prezența gălbenușurilor doar în dressing va îmbunătăți serios aspectul vasului.
Faptul este că nu vor exista „fărâmituri” galbene în salata Olivier: salata va arăta foarte îngrijită.