Nu oricine poate face un bulion bun, dar primele feluri sunt baza dietei pentru mulți..
Nu este un secret pentru nimeni că o supă gustoasă și aromată va fi o opțiune ideală pentru prânz..
Cu toate acestea, niciodată nu este prea târziu să înveți cum să gătești bulionul visurilor tale, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.Este suficient să înveți doar anumite reguli de bază.
Ce sunt ei?
Carnea trebuie să fie răcită
Este important să înțelegeți că bulionul cel mai delicios și de înaltă calitate este preparat folosind produse proaspete.În acest caz, gustul și calitățile sale vizuale vor fi la maxim.
Prelucrare specială
Unele gospodine încă nu spală carnea și păsările înainte de a le găti, ceea ce este o greșeală gravă.Acest proces important ar trebui să dureze cel puțin un sfert de oră.
Dacă nu doriți să faceți acest lucru, atunci după fierbere, pur și simplu îndepărtați apa și adăugați lichid nou.
Os
De asemenea, este important să rețineți că cu siguranță nu puteți pregăti un bulion bogat dacă luați doar carne.
De aceea, osul este una dintre componentele importante.