Este greu de spus câte rețete diferite de lecho modificate există.Fiecare gospodină sovietică avea propriul ei secret.
Dar, în general, totul se reduce la combinația de ardei gras și roșii..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim lecho delicios.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Taiem rosiile curate in jumatati, scoatem tulpinile si le macinam cu un blender sau le trecem printr-o masina de tocat carne.
2.Curatam ardeii de tot excesul, spalam si taiem fasii lungi.
3.Amestecați ingredientele într-o cratiță, adăugați ingredientele conform listei, aduceți la fiert și adăugați oțet.
4.Gatiti acoperit la foc mic timp de 45 de minute, turnati in borcane sterilizate, inchideti cu capace, intoarceti si inveliti.
Odată răcit, borcanele se pun la depozitare.