De obicei, gătirea plăcintelor durează 1,5-2 ore..
Cu toate acestea, există și versiuni „rapide” ale acestui fel de mâncare..
Se pare că un gurmand poate avea timp să-și facă propriile plăcinte pentru micul dejun.
Crearea testului va dura literalmente câteva minute.Prăjirea vasului va dura același timp.
Rețeta de plăcinte rapide a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar și brutar de clasa a patra.
Reteta de placinte rapide cu cervelat
Turnați 300 de mililitri de chefir într-un bol.Băutura cu lapte fermentat nu trebuie să fie rece.
Adăugați un ou crud și puțin zahăr granulat (1 linguriță.l.).Amestecați conținutul recipientului.
Se toarnă 200 de grame de făină cernută în amestecul de ou-chefir rezultat.Se amestecă din nou ingredientele.
Rezultatul final va fi un aluat destul de gros.Trebuie să adăugați o jumătate de linguriță de sifon – pentru splendoarea plăcintelor viitoare.
În baza pregătită trebuie să adăugați 200 de grame de cervelat tăiat cubulețe și puțin mărar tocat.
Va iesi aluatul din care veti obtine placinte delicioase.Prăjiți-le într-o tigaie ca și când ați găti clătite: 90-120 de secunde pe fiecare parte.Asigurați-vă că utilizați un capac.
Rezultatul final va fi plăcinte incredibil de pufoase, fragede și delicioase.
Anterior, gurmanților li s-a spus cum să pregătească o plăcintă de cartofi suculentă și aromată.