Mulți oameni au auzit că rădăcina de ghimbir are o compoziție unică, datorită căreia poate avea un efect impresionant asupra organismului..
Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri îl folosim doar ca componentă principală pentru băuturi, ceea ce nu permite să se dezvolte pe deplin proprietățile sale benefice..
Prin urmare, merită să învățați despre cum puteți utiliza produsul în gătit, bucătarul Yulia Arkhipova, un expert în domeniul gătitului în revista noastră, a împărtășit subtilitățile.
Cum poți folosi rădăcina de ghimbir?
Mâncăruri de pui
Carnea de pasăre este bună în multe privințe, dar are un dezavantaj semnificativ: are un gust slab care trebuie subliniat cu condimente.Pudra de ghimbir este ideala.
Orice fel de mâncare pe bază de orez
La prepararea preparatelor din orez, ghimbirul poate fi folosit sub formă proaspătă, murată și pudră.Produsul dezvăluie perfect gustul orezului.
Leguminoase
Rădăcina de ghimbir merge deosebit de bine atunci când se prepară feluri de mâncare din diferite soiuri de linte și mazăre.Dar orice alte tipuri de leguminoase funcționează bine cu produsul.