Sandvișul cu unt și brânză este o gustare standard.
Și mulți gurmanzi consumă acest fel de mâncare atât de des, încât au impulsul de a-i face unele modificări.
La prima vedere, nu este nimic de înlocuit într-un sandwich atât de simplu.
Cu toate acestea, există încă loc pentru experimente culinare.
Așadar, merită să înlocuim untul cu ceva.Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, a vorbit pentru ediția online Belnovosti despre o alternativă bună la produsul gras.
Cum să înlocuiți untul într-un sandviș
Un înlocuitor perfect al untului pentru un sandwich cu brânză este brânza de vaci moale.
Acest produs este bun din mai multe motive.În primul rând, componenta de brânză de vaci este mai sănătoasă.
În al doilea rând, brânza de vaci, spre deosebire de unt, nu trebuie să fie scoasă din frigider în avans.Produsul este moale și ușor de întins.
În al treilea rând, într-o astfel de brânză de vaci puteți pune aditivii dvs. preferați: mărar, pătrunjel, usturoi tocat, diverse condimente.Aroma sandvișului va fi mult îmbunătățită.
Luați felii de pâine, întindeți pe ele masa rezultată, puneți deasupra felii de brânză și veți obține o gustare delicioasă.Sandvișul va fi nu numai apetisant, ci și foarte fraged.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să facă sos de vară pentru iarnă în 5 minute.