Orice gospodină cu experiență este implicată activ în cusătura la sfârșitul lunii august: trebuie să vă pregătiți cu atenție pentru iarnă..
Acesta este un moment minunat pentru a mura castraveți și roșii, deoarece încep să coste mult mai puțin.
Acum puteți pregăti diverse sosuri, salate, gustări cu legume și alte delicii.
Pentru ca cusăturile să fie sigure pentru consum și să poată fi depozitate pentru o perioadă lungă de timp, recipientele trebuie să fie bine sterilizate, își amintește expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să sterilizezi rapid și ușor borcanele folosind un multicooker?
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aranjați vasul și grătarul aparatului, spălându-le bine.Apoi turnați patru pahare de apă și întoarceți grătarul.
Ne punem recipientele cu fața în jos pe el.
Puteți pune în siguranță capacele și în multicooker.Selectați un program de abur și setați cronometrul pentru 15 minute.
Datorită acestei metode simple, borcanele vor fi perfect sterilizate.Această metodă este mult mai simplă decât oricare alta.