Cotleturile care se disting nu numai prin gustul lor strălucitor, ci și prin suculenta lor sunt considerate ideale.
Probabil cel mai popular mod de a obține carne tocată suculentă este să adăugați pesmet înmuiat în lapte..
Totuși, un expert în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar de categoria a patra, Yulia Arkhipova, oferă o altă modalitate de a obține o bază de cotlet de consistența dorită.
Specialistul crede că pâinea trebuie înlocuită. cu pesmet.
Secretul cotletelor suculente
Când pregătiți cotlet tocați, nu folosiți pesmet umed de pâine.
Este mai bine să adăugați pesmet: cinci linguri din acest produs sunt suficiente pentru 800 de grame de carne tocată.
Desigur, înainte de a adăuga biscuiții la carnea tocată, trebuie să adăugați lapte.
Componenta uscată se va umfla destul de repede.Rezultatul este un ingredient ideal pentru o bază de cotlet.
„Șaibele” formate vor avea o densitate suficientă: cu siguranță nu se vor destrăma în tigaie.
În același timp, cotleturile vor ieși incredibil de suculente.Vasul va capata si un crocant usor si foarte placut.