AcasăMâncareCum să gătești cotlet în franceză: sunt foarte gustoase

Cum să gătești cotlet în franceză: sunt foarte gustoase

Probabil că fiecare gurmand știe despre un fel de mâncare numit „carne în stil francez.”.

În același timp, nu toți iubitorii de mâncare sunt conștienți de existența unui fel de mâncare similar – „cotlet francez.”.

Te-ai săturat de cotleturile obișnuite? Atunci pregătește o altă varietate dintre ele!

Cu siguranță vei fi mulțumit! La urma urmei, mâncarea este incredibil de suculentă și are un gust strălucitor.

Rețeta unui fel de mâncare cu aspect apetisant și foarte gustos a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar și brutar de clasa a patra.

Reteta frantuzeasca de cotlet

Mai întâi trebuie să pregătiți toate componentele viitoarei cărni tocate.

Luați trei felii de pâine și tăiați-le.Puneți cuburile rezultate într-un recipient adânc și umpleți cu chefir.

În timp ce produsele de copt absorb produsul lactat fermentat, se toacă grosier o ceapă și se pune masa rezultată într-o tigaie preîncălzită în care a fost turnată o cantitate mică de ulei vegetal.

Tratamentul termic al cepei trebuie să continue până când culoarea aurie apare pe suprafața legumei.

Apoi, ar trebui să tăiați 700 de grame de file de pui și să treceți bucățile rezultate printr-o mașină de tocat carne.În mod similar, toacă pâinea înmuiată anterior și ceapa prăjită, precum și un cățel de usturoi.

Trebuie să adăugați un ou crud la combinația rezultată.Masa trebuie sărată, piperată, amestecată bine și bătută.Carnea tocată este gata.

În continuare ar trebui să mărunți o altă ceapă.Puteți turna apă clocotită peste inelele rezultate pentru a elimina amărăciunea din legume.

De asemenea, trebuie să tăiați roșiile (2 bucăți) și castraveții murați (3 bucăți) în felii subțiri rotunde și, de asemenea, să radați 100 de grame de brânză.

După aceasta, trebuie să formați cotlet rotunde din carnea tocată direct pe foaia de copt.Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un inel de gătit.

Ar trebui să obțineți cotlet de aproximativ 1 centimetru grosime.Pe fiecare se pune putina ceapa si 2-3 bucati de castraveti si felii de rosii.Presărați toate „structurile” cu brânză rasă.

Puneți foaia de metal cu viitoare produse culinare la cuptor pentru o treime de oră.Gătitul trebuie efectuat la o temperatură de 180 de grade.

Anterior, gurmanților li s-a explicat de ce cotletele dintr-un restaurant au întotdeauna un gust mai bun.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente