Bucătăria din Maroc poate fi exotică, dar asta nu înseamnă că felurile de mâncare sunt dificil de preparat..
De exemplu, chiftele după rețeta bucătărilor marocani pot fi pregătite de orice gospodină în tot spațiul post-sovietic..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutărie de rangul a patra, ne-a spus cum să gătim chiftele crocante în stil marocan.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Cartofii trebuie curatati de coaja si fierti pana se inmoaie, apoi rasi si amestecati cu carnea tocata.
2.Curățați și tocați mărunt ceapa, adăugați-o în carnea tocată.
3.Se toaca verdeata si se adauga la preparat impreuna cu oul batut.
4.Formați carnea tocată în bile, turtiți-o puțin pentru comoditate, paine-o în făină și sunteți gata de gătit.
5.Se încălzește ulei vegetal într-o tigaie și se prăjesc chiftelele pe ambele părți până se rumenesc.Poftă bună!
Anterior, v-am spus ce ingrediente „secrete” să adăugați la cotletele tocate.