Sugerăm să adăugați o altă supă iluminatoare la colecția dvs. de rețete culinare, care poate fi preparată în loc de supă rece sau okroshka..
Acesta este un preparat grecesc numit supă de fructe, dar se prepară cu bulion de legume..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cum să pregătim supa grecească de fructe.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Curățați ceapa și tăiați-o cubulețe mici, curățați merele de coajă și miez și tăiați-le în cuburi mari.
2.Se incinge uleiul intr-o cratita cu fund gros si se caleste ceapa in ea la foc mediu pana devine transparent, apoi se adauga merele, curry si sarea.
3.Când merele devin moi, turnați bulionul de legume în tigaie și aduceți conținutul la fierbere, apoi gătiți timp de 40 de minute.
4.Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga coaja si zeama de lamaie, se macina continutul cu un blender si se da la frigider.
Se serveste cu iaurt, cand supa s-a racit complet, se orneaza cu frunze de menta tocate.Poftă bună!