Mulți oameni se simt încrezători că mănâncă alimente sănătoase dacă le pregătesc ei înșiși..
Dar aceasta este o concepție greșită.
Uneori, din cauza unei serii de greșeli, noi înșine putem pregăti alimente foarte dăunătoare.Chiar și supa poate să nu mai fie sănătoasă, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta culinară a revistei noastre.
La ce 3 greșeli ar trebui să fii atent?
Doar ciorbe grase de carne
Mulți consideră că doar astfel de bulion sunt „adevărate” și de înaltă calitate, dar acest tip de bulion nu trebuie consumat în mod continuu.
Așa că introduceți varietatea folosind bulion de legume.
Prăjirea
Este greu de imaginat supe fără prăjire: aproape totul este pregătit astfel.Cu toate acestea, prăjirea nu crește beneficiile supei.Dacă este posibil, este mai bine să gătiți morcovi și ceapă.
Folosind sare în cantități mari
Mulți oameni sunt atât de obișnuiți cu alimentele prea sărate încât consumul lor de sare pare prea scăzut.Cu toate acestea, acest lucru prezintă mari riscuri pentru sănătate.
Prin urmare, încercați să puneți mai puțină sare.
Anterior, am vorbit despre ce opțiuni de marinadă la grătar merită încercate.