Cea mai importantă sarcină a oricărui bucătar este să se asigure că carnea devine moale atunci când se pregătește grătar..
O mâncare tare va strica întreaga experiență de vacanță..
Prin urmare, expertul revistei noastre pe probleme de gătit, bucătăreasa Yulia Arkhipova, sfătuiește să acordați atenție celor mai importante secrete ale profesioniștilor.
Ce sunt ei?
Sos de soia
În ciuda faptului că am început să-l folosim relativ recent, este cunoscut în practica culinară mondială de mult timp.Unii oameni cred că sosul de soia poate face chiar și cea mai ieftină carne incredibil de moale.
Chefir
Acest truc este cunoscut de mulți de zeci de ani, dar tinerele gospodine uită de el.Marinada cu chefir vă permite să faceți orice carne mai moale și mai gustoasă.
Muștar cu miere
Combinația acestor două componente vă va permite să pregătiți kebab de o calitate pur și simplu incredibilă.Carnea iese aromată, fragedă, suculentă și rumenă.
Această marinadă poate fi numită cu ușurință una dintre cele mai bune.