Vă temeți că aroma supei pe care o gătiți nu va fi suficient de strălucitoare?
Există un ingredient universal care va face mai apetisantă orice varietate populară de mâncare!.
Un astfel de adaos va îmbunătăți gustul atât al supei, cât și al borșului, rassolnikului, supei de mazăre și supei cu perișoare.
Este vorba despre. ciuperci.Cel mai bine este să folosiți chanterelles.
Acest truc culinar a fost împărtășit de Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, bucătar și brutar de categoria a patra al ediției online Belnovosti.
Cum să adăugați corect chanterelles la supă
V-ați dat seama că supa pe care o faceți nu va ieși foarte consistentă sau cea mai apetisantă?
Atunci pregătiți 2-3 ciuperci chanterelles.Spălați ciupercile și începeți să le fierbeți separat.
Timpul de fierbere recomandat este de 15-20 de minute.
Chanterelles care au trecut prin prima etapă de tratament termic trebuie tăiate felii.
Se adaugă ingredientul în supă cu aproximativ un sfert de oră înainte de sfârșitul gătitului.
Rezultatul va fi un fel de mâncare care îl va surprinde plăcut pe gurmand cu aroma sa strălucitoare.
Să repetăm: ciupercile sunt un aditiv universal.Aproape că nu există supă neîndulcită care să poată fi stricată de această componentă.