Toată lumea știe că depozitarea recoltei depinde de cât de mult s-a îngrijit rezidentul de vară de îngrășăminte și de lupta împotriva bolilor și dăunătorilor..
Este la fel de important să pregătiți pivnița pentru depozitarea proviziilor noi.Dar chiar și în acest caz, este mai bine să joci în siguranță și să folosești trucuri populare.
Locuitorii de vară cu experiență susțin că, după recoltarea din paturi, apropierea cu succes a legumelor rămâne o problemă la fel de presantă.
În paturile de grădină se ajută reciproc să crească, iar în pivniță prelungesc termenul de valabilitate.
Iată o modalitate de a prelungi durata de valabilitate a cartofilor.
Cum să acționezi
Cultiva de cartofi pregătită, după uscare prealabilă, se pune în pivniță.Este important să îndepărtați imediat cartofii rupti, stricat și bolnavi.
Și pentru ca acesta să reziste toată iarna și să nu se șifoneze, trebuie să depozitați sfecla împreună cu cartofii.
Acesta este cel mai simplu mod de a regla umiditatea din pivniță.
Puteți așeza cartofii cu frunze de rowan, iar deasupra așezați sfecla în 1-2 straturi.
De asemenea, trebuie să vă asigurați că există ventilație în pivniță și că temperatura aerului nu crește peste +5 grade Celsius.