Orezul este adesea considerat unul dintre cele mai căutate garnituri, deoarece este ușor de preparat..
Totuși, mai există o caracteristică a cerealelor: se potrivește bine cu toate felurile de mâncare..
Dar uneori ne săturam de servirea obișnuită a garniturii.Uneori doriți să surprindeți membrii familiei sau oaspeții, notează expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să faci bile de orez ca garnitură
În primul rând, se recomandă să clătiți bine cerealele în sine și să o puneți într-o tigaie cu apă.Pentru o parte de orez luăm două părți de apă, care este proporția clasică.
Apoi, adăugați sare și gătiți timp de 20 de minute până când sunt complet fierte.Adăugați o bucată de unt și amestecați garnitura.Luați folie alimentară.Adaugă câteva linguri mari de orez și folosește-l pentru a forma bile.
Apoi, alegeți un fel de mâncare pentru a servi.Puteți face dungi frumoase pe o farfurie folosind sos de soia, teriyaki, wasabi și alte opțiuni interesante.
Aranjam bilele.
Le ornam cu verdeata.
După ornat, puteți sta puțin la frigider pentru a face forma mai stabilă.O astfel de prezentare a orezului cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.