Unul dintre preparatele preferate pentru iarnă este lecho făcut din ardei gras, la care se adaugă și roșii sau alte legume..
Fiecare gospodină are propria ei rețetă preferată.Deci haideți să aflăm dacă acest aperitiv poate fi preparat în doar 30 de minute.
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Taiem rosiile curate in jumatati sau sferturi si le trecem printr-o masina de tocat carne sau le tocam in blender si le pasam printr-o sita.Puneți piureul finit într-o cratiță.
2.Adăugați sare, zahăr și ulei vegetal și aduceți la fiert.
3.Curatam ardeii de samburi si ii taiem felii sau, dupa bunul plac, ii asezam intr-o cratita.
4.Gatiti acoperit 15 minute, adaugati otet, fierbeti si dupa un minut turnati lecho-ul in borcane sterilizate.
Rulați capacele și răsturnați.După ce borcanele s-au răcit, puneți-le deoparte pentru depozitare.