AcasăMâncareUn bucătar din Belarus învață cum să gătească corect cartofii: mulți oameni...

Un bucătar din Belarus învață cum să gătească corect cartofii: mulți oameni au făcut-o incorect toată viața

S-ar părea că există ceva complicat și complicat în gătitul cartofilor? Se pare că procesul de sim are propriile sale nuanțe, subtilități și trucuri..

Fără să știe, mulți bucătari acasă gătesc incorect cartofii.Acesta este ceea ce spune un bucătar din Belarus, care a văzut greșelile în acest proces cu proprii lui ochi.

Bucătarul a fost foarte întristat de acest lucru și a decis să împărtășească rețeta pentru pregătirea corectă a preparatului.

Primul. Dacă cartofii mai vechi sunt folosiți pentru gătit, nu este nevoie să-i curățați pentru a păstra nutrienții maximi din legume.

În al doilea rând Este inacceptabil să așezi studențele într-o tigaie cu apă rece – numai în apă clocotită.

Acest lucru, apropo, va ajuta, de asemenea, să nu se piardă nutrienții.Și se va găti mai repede.

Dar nu gătiți cartofii la foc mare, altfel se vor crăpa.

Al treilea. Nu este nevoie să sărați legumele la începutul gătitului – doar la sfârșit.

Bucătarul recomandă să adăugați 1 lingură în apă când gătiți.l.ulei vegetal pentru a crea un „capac suplimentar” și a crește temperatura din interiorul vaselor de gătit, ceea ce va accelera procesul de gătit și va oferi un produs mai gustos la sfârșit.

Al patrulea. Când gătiți, folosiți o cantitate minimă de apă – ar trebui să acopere puțin partea de sus a cartofilor.

Al cincilea. Pentru a preveni ca cartofii să devină ca o pastă și să fie sfărâmiciați, la gătit, adăugați în apă o lingură de oțet 6% sau saramură din castraveți sau roșii murați.

Al șaselea. După ce cartofii sunt fierți, nu-i lăsați în tigaia cu capac în apă.

Dacă procedați astfel, legumele vor absorbi multă umiditate în exces și, de asemenea, se vor destrăma.

Bucătarul recomandă: după ce cartofii s-au fiert, scurgeți apa și puneți tigaia cu solanace la foc mare (aproximativ 30-40 de secunde).

Acest lucru vă va permite să uscați cartofii, eliminând excesul de umiditate din ei.

Anterior, v-am spus cum să gătiți cartofi pe frigărui.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente