AcasăMâncareUn bătrân caucazian a explicat de ce mulți oameni nu primesc niciodată...

Un bătrân caucazian a explicat de ce mulți oameni nu primesc niciodată kebab gustos: secretul s-a dovedit a fi simplu

Mulți oameni iubesc grătarul.Dar, din păcate, nu toată lumea se poate lăuda că a pregătit un preparat cu adevărat delicios..

Un bătrân caucazian, un maestru de neîntrecut în această chestiune, a explicat de ce se întâmplă acest lucru..

Canalul Zen „Petrov.Travels” vorbește despre secretele armeanului.Apropo, kebab-ul lui este considerat „fantastic”.

Carne

Omul acesta spune: principala caracteristică este că carnea nu trebuie să fie prea slabă, trebuie să fie grăsime, altfel preparatul va ieși uscat.

Nu mai puțin importantă în această chestiune, potrivit maestrului, este dimensiunea pieselor: nu ar trebui să fie mici.Bucățile mai mari rețin mai mult suc.

Carnea nu este adesea marinată în Caucaz.Descurcă-te doar cu sare și piper.

Dar dacă carnea este foarte tare, poate fi marinată în apă minerală sau ayran.

Oțetul nu este niciodată folosit în Caucaz (o tradiție neclară a URSS), care distruge gustul shish kebab.

Mulți oameni toarnă maioneză pe carne, dar acest lucru este absolut interzis.

Într-un cuvânt, maestrul sfătuiește să alegeți pur și simplu carne bună, moale, pentru a evita multe probleme inutile.

Vorbește și despre inadmisibilitatea excesului de condimente, altfel poți pierde gustul cărnii.Condimentele sunt concepute pentru a sublinia acest gust și nu pentru a-l înlătura.

Pregătirea

Dar totuși, principala greșeală a multor constă în procesul de gătit în sine, când carnea este deja prăjită.

Din anumite motive, unii oameni cred că dacă umpleți un grătar cu cărbuni uriași, umpleți totul cu lichid mai ușor și apoi păstrați carnea pe cărbuni aprinși, veți obține un kebab delicios.Ei greșesc.

În primul rând: cărbunii trebuie să fie bine.În al doilea rând: nu este nevoie să folosiți lichid de brichetă.

În al treilea rând: este inacceptabil să prăjiți carnea pe cărbuni aprinși.

Căldura mare va face ca carnea să ardă doar pe exterior, dar să rămână crudă pe interior.

Prin urmare, se recomandă să gătiți numai după ce cărbunii sunt acoperiți cu un strat subțire de cenușă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente