Ardeii grasi pot fi congelati pentru iarna sau pot fi murati.Și s-ar putea ca acesta să nu fie doar un tratament popular îndrăgit..
Cu ajutorul celor mai obișnuite ingrediente, puteți obține o aromă, culoare și gust uimitoare..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Se curăță ardeiul din semințe și se taie în fâșii sau cuburi.
2.Apoi turnați apă într-o cratiță, adăugați ulei vegetal și oțet de mere, două tipuri de muștar, zahăr, sare, dafin, ienibahar și turmeric.
3.Aduceți marinada la fiert la foc mic, gătiți timp de 5 minute și adăugați piper tocat, apoi aduceți la fiert sub capac și gătiți timp de 10 minute după fierbere fără capac.
4.Cand este gata se toarna in borcane sterilizate, se inchid capacele, se rastoarna si, odata racite, se pun preparatele la loc intunecat si racoros pentru depozitare.Poftă bună!