Sucul de roșii este foarte sănătos, dar numai dacă nu conține sare.Pregătirea lui pentru iarnă nu este atât de dificilă pe cât pare..
Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a procesa o recoltă mare de roșii care sunt pe cale să înceapă să se strice..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutărie de rangul a patra, ne-a spus cum să facem suc de roșii fără sterilizare.
Nimic nu poate fi mai simplu.
1.În primul rând, roșiile curate trebuie trecute printr-o mașină de tocat carne sau tăiate cu un blender.Ar fi o idee bună să tăiați mai întâi tulpina.
2.Apoi macinam piureul de rosii printr-o sita pentru a scapa de seminte si coaja.Drept urmare, obținem suc de roșii fără impurități.
3.Apoi, adăugați condimente pentru gust.Gama este destul de largă, de la piper negru obișnuit la usturoi, frunze de busuioc și rădăcină de ghimbir.
4.Puneti cratita cu zeama pe aragaz, aduceti la fiert si gatiti 10 minute.
5.Se toarnă în borcane sterilizate și se sigilează.Odată ce piesele de prelucrat s-au răcit, le punem deoparte pentru depozitare.