Următorul sezon de pregătiri pentru iarnă a început deja, așa că ne grăbim să vă împărtășim o rețetă unică de sos care se prepară ușor și rapid, nu mai mult de 5-7 minute..
Potrivit bucătarului Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, sosul poate fi consumat cu pâine sau adăugat în supe, paste și găluște.Este ideal pentru kebab, pește, pui și cotlet..
Să trecem la ingrediente.Pentru sos veți avea nevoie de:
Tot ceea ce este necesar de la bucătar este să pună toate produsele pregătite într-un blender și să le folosească pentru a le transforma într-o masă omogenă.
Coriandrul și sarea trebuie adăugate la sfârșit.
Lăsați sosul să stea puțin, apoi umpleți borcanele cu el și păstrați-l la frigider.
Aici vasul poate fi păstrat timp de o săptămână fără probleme.
De asemenea, puteți folosi recipiente pentru congelator dacă aveți nevoie să păstrați sosul până iarnă, pentru a vă bucura de gustul și aroma proaspătă de vară în timpul sezonului rece.
Anterior, v-am spus cu ce nu ar trebui să mâncați hrișcă.