Toată lumea știe că avocado este considerat unul dintre cele mai valoroase produse alimentare, dar fructele rămân încă „un teritoriu neexplorat” pentru mulți.
Unii oameni pregătesc guacamole, alții pur și simplu îl adaugă în salate sau îl mănâncă proaspăt fără procesul propriu-zis de gătire..
Cu toate acestea, merită să încercați o variantă de gustare neobișnuită și gustoasă pe bază de avocado, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum se prepară mâncarea?
Lista produselor necesare
– două avocado coapte de mărime medie;
– suc de un sfert de lamaie;
– un catel de usturoi;
– doua pene de ceapa verde;
– trei linguri de ulei de măsline nerafinat;
– sare si condimente.
Metoda de gatit
În primul rând, începem să curățăm avocado: cu cât fructul este mai copt, cu atât gustarea va fi mai gustoasă.Scoateți coaja și sâmburele ambelor fructe și lăsați-le deoparte.
Se spală ceapa, se usucă, se toacă cu un cuțit.Facem același lucru cu usturoiul.Pune aceste componente într-un blender cu câteva linguri de apă.
Aduceți la o pastă.Adăugați suc de lămâie, condimente, sare și ulei.Se amestecă și se folosește pentru sandvișuri.O gustare excelentă sănătoasă este gata.