Nu orice gospodină se poate lăuda cu capacitatea de a pregăti pate de calitate decentă..
Dar un astfel de aperitiv ar fi un motiv excelent pentru varietate în meniul obișnuit..
De regulă, pateul este preparat folosind organe, notează expertul revistei noastre în probleme culinare, bucătăreasa Yulia Arkhipova.Dar puteți pregăti o opțiune mai interesantă și mai sănătoasă.
Cum se prepară pateu de sandwich cu pui
Lista de produse
– trei sute de grame de file de pui fiert;
– o pulpă de pui fiartă;
– doi catei de usturoi;
– morcovi de marime medie;
– ceapă;
– un pahar de smântână groasă (mai mult de 30%);
– condimente cu sare.
Procesul de gatire
Fileul de tibie trebuie fiert în prealabil.Scoatem doar carnea din pulpa.De asemenea, morcovii trebuie fierți până se înmoaie.Tăiați carnea și morcovii în bucăți.Ceapa trebuie tocata in prealabil si prajita.
Combinăm componentele indicate, adăugăm sare și condimentele selectate.Pune ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează.
Se adauga smantana, se amesteca si se bat din nou.Pateul trebuie să stea la frigider câteva ore înainte de a mânca.