Peștele prăjit poate fi numit, fără îndoială, unul dintre cele mai delicioase tipuri de delicii..
Prin urmare, mulți oameni pregătesc produsul destul de des..
Dar există o nuanță semnificativă care supără fiecare gospodină: chiar și prezența unei hote puternice nu poate proteja împotriva apariției unui anumit miros.
Cu toate acestea, cu ajutorul a câteva trucuri, această problemă poate fi rezolvată, este sigură bucătarul Yulia Arkhipova, un expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Care sunt aceste secrete?
Porție suplimentară de legume
Esența metodei este simplă: anumite produse vor lua „marajul”, protejând bucătăria de mirosurile neplăcute.
Trebuie să curățați cartofii mici, morcovii și ceapa.Tăiați legumele felii și puneți-le în tigaie înainte de a prăji peștele.
Marinada
Mulți bucătari știu despre acest secret: dacă păstrați produsul într-o marinată specială înainte de prăjire, puteți uita de miros.De regulă, vorbim despre lapte, apă cu suc de lămâie sau bere.
Păstrați peștele în această marinadă timp de un sfert de oră.