Când pregătiți grătar, ar trebui să respectați întotdeauna regulile stabilite, deoarece acest lucru vă va permite să pregătiți tratarea perfectă..
În acest caz, toate recenziile pozitive vor fi direcționate către dvs..
Prin urmare, merită să fiți atenți la trei trucuri simple, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta culinară a revistei noastre.
Ce sunt ei?
Marinada
Există multe opțiuni, dar merită să încercați una simplă și de înaltă calitate.Pentru un kilogram de carne, se obișnuiește să se ia 250 ml de chefir, sare cu condimente, patru cepe și câțiva căței de usturoi.
Marinada funcționează de la 2 la 24 de ore.
Lemnul de foc potrivit
Cea mai bună opțiune ar fi lemnul de foc făcut din pomi fructiferi.Dați preferință cireșilor, perilor și merilor.În acest caz, carnea va ieși incredibil de aromată și demnă.
Adăugați untură
Acest secret va transforma kebabul într-o adevărată capodoperă culinară.In momentul in care asezati carnea pe frigarui adaugati bucatele de untura.
Suculenta si gustul vor fi asigurate.