Dacă vrei să-ți surprinzi membrii familiei și oaspeții cu calitatea cotleturilor tale, atunci un set clasic de componente nu este suficient..
Da, felul de mâncare se va dovedi destul de bun, dar nu este nimic special sau impresionant la un astfel de răsfăț..
Prin urmare, merită să luați în considerare opțiunea de a introduce aditivi speciali, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre pe probleme de gătit.
Ce puteți adăuga la cotlet pentru a le îmbunătăți calitatea?
lingura de zahar
Nu vă faceți griji că cotleturile vor deveni „desert”: nu ar trebui să vă fie frică de un astfel de efect.O linguriță (linguriță) de zahăr per kilogram de carne va face cotleturile gustoase și crocante.
Pesmet
Dacă vă plac cotleturile pufoase și suculente, atunci în loc de pâine puteți adăuga pesmet.Mulți sunt de acord că această opțiune poate fi considerată în siguranță mai de succes.
rosii
Dacă visezi la cotlet cu un nivel incredibil de suculent, atunci o roșie obișnuită va face față cel mai bine sarcinii.
Cel mai bine este să luați o legumă de mărime medie și să nu uitați să îndepărtați pielea înainte de a o adăuga la carnea tocată.
Usturoi granulat
Astfel de cotlet pot face chiar și o persoană bine hrănită să se simtă foame: aroma preparatului va fi impresionantă.Acest lucru va face, de asemenea, tratarea mai gustoasă.