Există un număr mare de rețete de marinate demne pentru grătar, fiecare dintre ele având propriile caracteristici și avantaje..
Una dintre cele mai rafinate marinate pe bază de suc natural de rodie este considerată pe bună dreptate..
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, observă că carnea se dovedește pur și simplu incredibilă.
Cum să prepari o marinadă interesantă pentru grătar?
Va trebui să luați un kilogram de carne și să îl împărțiți imediat în porții.Această marinadă este universală.Se crede că chiar și cea mai capricioasă carne va deveni moale și fragedă.
Puneți carnea tocată într-un recipient convenabil.
Apoi turnați o jumătate de litru de suc natural de rodie.Apoi, luați o rodie, spălați-o bine și tocați-o.Este de remarcat faptul că crusta produsului este inclusă și în marinadă.Din acest motiv, spăl rodiile bine și temeinic.
Apoi trebuie să introduceți inelele unei cepe tocate.
Sare la discreția ta.
Singurele condimente pe care le poți adăuga sunt piper negru și coriandru: kebab-ul va ieși oricum perfect.
Merită să păstrați carnea în marinată timp de aproximativ trei ore pentru cel mai bun efect.