În procesul de preparare a clătitelor, multe lucruri pot merge prost, rezultând pur și simplu ca felul de mâncare să nu se dovedească..
Prin urmare, merită să vă protejați în avans de a comite greșeli majore..
Chef Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră, a vorbit despre ce greșeli trebuie să fiți atenți.
Ce sunt ei?
Excesul de zahăr
Nu presupuneți că o cantitate mare de zahăr vă va face clătitele mai gustoase: dimpotrivă, pur și simplu se vor lipi de tigaie și nu se vor întoarce.
Prin urmare, merită să adăugați componenta conform rețetei.
Un număr mare de ouă
Unele gospodine sunt încrezătoare că un număr mare de ouă vor beneficia de clătite.Aceasta este o concepție greșită.Produsul va deveni fragil și uscat.Astfel de clătite vor fi greu de mâncat.
Fara ulei
Pentru a găti clătite, cel mai bine este să adăugați puțin ulei direct în aluat și nu doar să îl distribuiți în tigaie.Produsele vor fi elastice, moi și gustoase.
Dacă doar lăsați uleiul în tigaie, nu va exista un astfel de efect.