AcasăMâncareCum să faci orice carne fragedă folosind saramură și amidon: vei fi...

Cum să faci orice carne fragedă folosind saramură și amidon: vei fi surprins

Problema de înmuiere a cărnii este întotdeauna relevantă, deoarece este imposibil să mănânci un produs dur..

Există metode clasice de atenuare..

Cel mai adesea auziți despre utilizarea marinatelor care conțin produse acide.Ceapa are, de asemenea, un efect similar, notează bucătarul Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.

Dar unele metode vor fi mai eficiente și mai neobișnuite.

Cum să fragezi orice carne

Acordați atenție amidonului

Mulți oameni nici măcar nu au auzit de acest truc, deși amidonul poate fi numit în siguranță o opțiune dovedită pentru această sarcină.Apropo, datorită acestui secret, carnea nu numai că se va topi în gură, dar va căpăta și o crustă aurie în timpul prăjirii.

Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați câteva linguri de amidon de porumb cu apă și să lăsați carnea în acest amestec timp de câteva ore.

Saramură

Logica acestei metode este clară: componentele acide vor înmuia fibrele cărnii, făcând-o fragedă și suculentă.Se crede că poate fi folosită orice saramură.

Cu toate acestea, practica arată că cel mai bine este să luați lichidul rămas după varză murată.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente