Nimeni nu s-ar gândi să mănânce supe reci toamna sau în orice altă perioadă a anului, cu excepția verii fierbinți..
Și, în timp ce august este încă în calendar, mai este timp să vă răsfățați cu primele feluri răcoritoare și bogate în vitamine..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim supa rece spaniolă.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Curata rosiile si castravetii si indeparteaza semintele de ardei.
2.Curățați ceapa și usturoiul și puneți toate legumele pregătite într-un bol blender pentru omogenizare.
3.Adăugați ulei vegetal, sare și piper negru și măcinați legumele într-un piure omogen.
4.Se toarnă într-o cratiță, se adaugă oțet și busuioc și se dă la frigider pentru 2-3 ore.
După ce s-a răcit, se toarnă în farfurii și se servește.Poftă bună!