De acord că rețetele străvechi trezesc întotdeauna interes, pentru că au fost testate de timp și de experiența multor generații..
În orice caz, aceasta este opinia expertului rețelei BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, care a vorbit despre una dintre ele, care presupune folosirea pâinii de secară..
În acest articol veți găsi o listă de ingrediente necesare, precum și instrucțiuni pas cu pas pentru prepararea produsului.
Deci, veți avea nevoie de:
În primul rând, începeți să uscați bucățile de pâine de secară.Acest lucru ar trebui să fie făcut pe ambele părți până când se formează arsuri ușoare.
După aceasta, puneți apa pe foc și așteptați până dă în clocot, apoi adăugați sare și amestecați pentru a grăbi prepararea marinatei.Scoateți saramura de pe aragaz.
Acum puteți face castraveții, dar mai întâi puneți crenguțele de mărar și usturoiul pe fundul unui borcan curat de trei litri și numai după aceea – castraveții.
Așezați pâinea uscată de secară deasupra borcanului și turnați peste ea saramură fierbinte.
Se inchide borcanul ermetic cu un capac si se lasa la murat la temperatura camerei 2-3 zile.
Când timpul specificat a expirat, trebuie să mutați borcanul de castraveți la frigider – castraveții răciți vor avea un gust și mai plăcut.