AcasăPlanteCum să întineriți trandafirii: a fost numit un remediu incredibil de simplu

Cum să întineriți trandafirii: a fost numit un remediu incredibil de simplu

Pentru ca trandafirii să vă încânte cu frumusețea lor, trebuie să le oferiți o îngrijire completă și de înaltă calitate..

Una dintre cele mai necesare proceduri este întinerirea..

Nu toată lumea o face, deși dă rezultate excelente.

Cum poți întineri trandafirii folosind un remediu simplu?

După cum s-a dovedit, pentru a întineri flori, veți avea nevoie de componente destul de simple pe care probabil că fiecare rezident de vară le are la îndemână.

Va trebui să luați o jumătate de găleată cu apă.

Apoi turnați o lingură mică de sifon obișnuit în recipientul cu lichid și asigurați-vă că este complet dizolvat.Este important să verificați acest moment, astfel încât pulberea să fie complet dizolvată.

În continuare, întărim compoziția cu aceeași cantitate de sulfat de magneziu.Îngrășământul a reușit să se dovedească din partea cea mai bună.

Adăugăm și puțin amoniac: o jumătate de lingură va fi suficientă.

Încă o dată ne asigurăm că toate componentele s-au dizolvat.În continuare, începem procedura de întinerire.Compoziția se aplică prin pulverizare.

Cel mai bine este să tratați trandafirii seara.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente