AcasăMâncareCum să gătești corect cartofii: ce nu ar trebui să uite gospodinele

Cum să gătești corect cartofii: ce nu ar trebui să uite gospodinele

La prima vedere, cartofii fierți par un fel de mâncare cu care nu pot apărea dificultăți..

Dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat..

Cu siguranță ați întâlnit uneori faptul că cartofii sunt serviți în mod clar subcoapți, devenind fazi și fără gust.Acest lucru se întâmplă pentru că a fost aleasă tehnica greșită de gătit, este sigură expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce nu trebuie să uitați când fierbeți cartofii

În primul rând, ar trebui să faceți alegerea corectă a produsului principal.Tuberculii nu trebuie să fie mari sau prea mici: dimensiunea medie este cea mai bună opțiune.Cartofii ar trebui să arate aproximativ la fel pentru a fi gătiți în același timp.

Pune cartofii într-o cratiță.Pentru o jumătate de kilogram de cartofi, luați o jumătate de litru de apă.Aprindeți focul și aduceți la fierbere.

Apoi adăugați o lingură mică de sare.

În această etapă, puteți adăuga tulpini de mărar, pătrunjel și orice alte ierburi în tigaie pentru aromă.Adăugăm și câteva foi de dafin.

Reduceți focul la minimum și gătiți garnitura acoperită timp de 15 minute.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente