Cu siguranță, orice gospodină poate avea eșecuri: hrișca se dovedește prea uscată sau se reduce la o masă lichidă ciudată..
Acest aranjament nu se potrivește nimănui..
Prin urmare, expertul revistei noastre în domeniul gătitului dezvăluie metoda corectă de preparare a terciului de hrișcă.
În ce constă?
În primul rând, măsurați cantitatea necesară de cereale și încercați să o sortați cât mai atent posibil.Apoi clătiți produsul de mai multe ori până când lichidul devine limpede.
Lăsați hrișca să se usuce.
Apoi, pune cerealele într-un strat uniform într-o tigaie uscată și ține-o la foc mic timp de două minute.
Pune hrișca într-o cratiță.Pentru o parte din cereale, luați două părți de apă și sărați lichidul.
Așteptăm să fiarbă.
Reduceți focul la minimum și gătiți garnitura acoperită timp de 15 minute.Adăugați untul, amestecați și acoperiți cu un capac.După cinci minute, vasul poate fi servit.
Datorită acestei metode simple, hrișca va fi întotdeauna gustoasă și sfărâmicioasă.