Dacă îi spui unei persoane neinițiate că poți adăuga scorțișoară, brânză de vaci și zahăr la cotlet, el va decide că există un fel de greșeală aici..
Aceste componente se aseamănă mai mult cu componentele de desert..
Cu toate acestea, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, observă că acestea sunt secrete binecunoscute pentru îmbunătățirea calității cotleturilor.
În ce cazuri sunt introduse aceste produse?
Scorţişoară
Un praf din acest condiment poate fi adăugat în siguranță la cotleturile de porc tocate.În acest caz, felul de mâncare se dovedește incredibil de gustos și aromat.
Zahăr
Acesta este un secret universal, așa că puteți adăuga zahăr la orice tip de carne tocată.În primul rând, va face carnea mult mai gustoasă.
Al doilea rol al zahărului este de a oferi cotletelor acea crustă incredibilă.
Brânză de vacă
Se adauga la cotlet de pui.Rezultatul este un fel de mâncare pufos, suculent și apetisant.Cu toate acestea, atunci când utilizați brânză de vaci, nu este nevoie să adăugați pâine.
Brânza de vaci este luată cu conținut mediu de grăsime.