Fanii găluștelor cumpărate din magazin sunt împărțiți în trei tipuri.
Unii gurmanzi preferă să fiarbă acest popular produs semi-finit..
Altora le plac găluștele prăjite, caracterizate prin grosolănia lor.
Dar reprezentanții celei de-a treia categorii de fani ai mâncării au probabil dreptate.
Astfel de oameni nu supun găluștele congelate nici la fierbere, nici la prăjire.
Ei înăbușă produsul.Și se dovedește foarte gustoasă.
Iulia Arkhipova, bucătăreasă, brutar de categoria a patra, a povestit despre cel mai bun mod de a găti găluște de magazin.
Cum să gătești corect găluște de magazin
Trebuie să pregătiți mai întâi ingredientele vegetale.
Radeți 200 de grame de morcovi și tăiați 300 de grame de ceapă în jumătăți de inele.
Prăjiți acest amestec de legume într-o tigaie, amestecând constant.
Durata procesului ar trebui să fie de 8 minute.Cu aproximativ un minut înainte de finalizare, trebuie să adăugați un cățel de usturoi zdrobit.
Următorul pas este să adăugați pastă de tomate la amestecul de legume (2 linguri din acest produs ar trebui diluate cu apă în prealabil și puteți adăuga și condimentele preferate).
Când sosul începe să bolborosească, 300 de grame de găluște decongelate trebuie trimise la tigaie.
Tigaia ar trebui să fie acoperită cu un capac.Focul trebuie să fie mediu.
După 25 de minute, acest fel de mâncare incredibil de apetisant va fi gata.
Anterior, gurmanzilor li s-a vorbit despre un aditiv secret care face terciul de hrișcă de multe ori mai gustos.