Unii oameni reușesc să se bucure cu ușurință de castraveți până la vremea cea mai rece, în timp ce alții stau „gol” de la sfârșitul lunii august..
Nu este vorba de noroc sau de soiuri speciale de legume..
Greșelile comune duc la astfel de diferențe.
Ce sunt ei?
Nutrienți
În timpul fructificării, orice cultură cheltuiește o cantitate imensă de resurse.Odată ce proviziile sunt epuizate, recolta poate fi uitată.
Prin urmare, nu uitați să hrăniți castraveții pe tot parcursul sezonului.
Umiditate
Unii grădinari sunt siguri că castraveții au nevoie de o cantitate mare de umiditate pentru a da roade.Aceasta este o concepție greșită.
Dacă „umpleți” legumele cu apă, atunci nu va ieși nimic bun din această idee.
Castraveții vor începe să se îmbolnăvească și vor înceta să producă recolte.
Alte motive
Chiar și în timpul procesului de fructificare, nu trebuie să uitați de măsurile preventive care pot proteja castraveții de cei mai des întâlniți dăunători și boli.
Dacă acest lucru nu se face, atunci nu vă veți putea aștepta la fructificare pe termen lung.Prin urmare, încercați să evitați aceste greșeli atunci când aveți grijă de castraveți.