Ciupercile pot fi considerate cu ușurință unul dintre cele mai rafinate alimente pentru aroma și gustul lor..
Dar nu orice bucătar poate debloca potențialul ciupercilor..
Prin urmare, unii oameni ajung cu un produs neremarcabil, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre în domeniul gătitului.
Ce trucuri culinare ar trebui să folosești?
Nu vă zgârciți cu sare
Nu toate gospodinele știu că este important să sărați corect ciupercile.Dacă adăugați prea puțină sare, acestea pot deveni complet lipsite de gust.
Dar sarea ajută potențialul lor să se dezvolte.
garoafa
Dar acest truc este folosit cu succes de bucătari profesioniști, ale căror preparate cu ciuperci se dovedesc întotdeauna excelente.După cum sa dovedit, în timpul tratamentului termic trebuie doar să adăugați o cantitate mică de cuișoare.
Acest lucru nu numai că va face felul de mâncare cu ciuperci mai aromat, dar va elimina și orice eventual retrogust amar.
Nucşoară
Daca vrei ca toata lumea sa fie incantata de abilitatile tale culinare, atunci adauga un praf de nucsoara in timp ce prajesti ciupercile.
Acest lucru va transforma pur și simplu ciupercile.