Uneori puteți vedea componente ciudate în ingredientele de cotlet..
Uneori chiar pare că nu merită să le introduci, deoarece există riscul de a strica vasul..
Cu toate acestea, merită remarcat faptul că, în majoritatea cazurilor, astfel de experimente au succes, notează expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova.
De ce să adaugi legume la cotletele tocate?
Desigur, nu vorbim despre ceapă, fără de care este imposibil să gătești cotlet.Vorbim de cartofi, roșii, dovlecei, varză, morcovi.
Unii se pot simți complet deplasați.
Dar asta nu este adevărat.
Introducerea cartofilor, de exemplu, face posibilă renunțarea la utilizarea pâinii și a ouălor.Cu acest produs, cotleturile ies pufoase și gustoase.
Dar alte legume, de regulă, adaugă suculent.
Prin urmare, uneori merită să pregătiți nu numai cotlet de carne, ci și să introduceți diverse legume.
Anterior, am vorbit despre ce 3 componente neobișnuite pot fi adăugate lui Olivier.