Puteți folosi dovleceii pentru a pregăti o mulțime de preparate delicioase și chiar și un prânz fix cu supă pentru felul întâi, dovlecei umpluți pentru felul principal și clătite la desert..
Poți să o faci mai simplu și să faci un tartinat delicios, care, uneori, poate fi folosit pentru a face sandvișuri..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cum să pregătim un tartinat de dovlecei.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Puteți folosi orice dovlecel pentru această rețetă, dar legumele prea mari vor trebui curățate de coajă și îndepărtate semințele.
2.Taiati apoi pulpa de dovlecel si ceapa curatata de coaja in cubulete.
3.Morcovii trebuie răzuiți pe o răzătoare grosieră.
4.Se prăjesc legumele, apoi se adaugă condimente și se lasă să fiarbă până când sunt gata.
5.Când este gata, măcinați verdeața și brânza topită într-un blender, apoi adăugați legumele pregătite și tartina este gata.
Serviți rece, bucurați-vă de mâncare.
Anterior, v-am spus cum să faceți o salată superbă din hering obișnuit.