Mulți oameni le place să prăjească diverse alimente în aluat, deoarece acest lucru poate îmbunătăți semnificativ calitatea alimentelor..
Chiar și cele mai simple produse se dovedesc la fel de gustoase ca și cum ar fi fost preparate într-un restaurant..
Chef Yulia Arkhipova, expert în domeniul problemelor culinare în revista noastră, a vorbit despre modul de preparare a aluaturilor universale.
La ce rețetă simplă merită să fii atent?
Lista ingredientelor necesare
– aproximativ 70 de grame de făină (grâu obișnuit);
– jumatate de pahar de lapte cu continut mediu de grasimi;
– un ou de gaina;
– putina sare.
Procesul de gatire
Acest aluat se prepară simplu și rapid, așa că rețeta merită cu siguranță reținută.Se recomanda separarea albusului de galbenus si ascunderea acestuia in frigider.
Adăugați gălbenușul în lapte cu puțină sare și amestecați.Apoi combinați masa lichidă cu făina.
Încercați să lucrați cu atenție, astfel încât să nu apară cocoloașe în amestec.
Întoarceți proteina răcită, adăugați puțină sare și bateți până când apar vârfuri.Introducem masa în compoziția principală a aluatului.