Când mănâncă olivier, gurmanzii se plâng adesea: ‘Lipsește ceva.’.
Este posibil ca salata să nu fie suficient de fragedă.
Adesea felului de mâncare îi lipsește o notă de aromă strălucitoare.
Partea cea mai bună este că este foarte ușor să previi astfel de eșecuri culinare.
Este suficient să folosiți un ingredient secret, care, din anumite motive, nu este menționat în aproape niciuna dintre rețetele olivierilor.
Ce să adăugați la olivier pentru frăgezime și aromă
Potrivit Iuliei Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, cea mai ‘magică’ componentă este brânza topită.
Acest produs este cel care va face salata mult mai fragedă și apetisantă.
Ingredientul este bun deoarece ajută la reînnoirea și îmbunătățirea felului de mâncare, în ciuda costului său scăzut.
Cum să adăugați corect brânză topită la olivier
În primul rând, trebuie să vă amintiți raportul corect al ingredientelor.O brânză este suficientă pentru patru cartofi și trei ouă fierte.
În al doilea rând, brânza procesată trebuie să fie mărunțită într-un anumit fel.Nu trebuie să fie tăiată cubulețe, ci rasă.Cu alte cuvinte, folosiți o răzătoare.