Macaroane cu brânză este un adevărat clasic culinar, dar nu toată lumea știe să pregătească corect acest fel de mâncare simplu și ieftin..
De aceea merită să înveți despre o rețetă dovedită..
În acest caz, vă puteți trata oricând familia cu un prânz sau o cină delicioasă, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să gătești macaroane și brânză?
Lista produselor necesare
– paste (aproximativ 100 de grame);
– o bucată de brânză (50 de grame vor fi suficiente);
– ceapă;
– o bucată de unt (aproximativ 20-30 de grame);
– o lingura de unt;
– sare si condimente.
Procesul de gatire
Se recomandă analizarea imediată a timpului de gătire pentru paste, care este indicat pe ambalaj.Se reduce la jumătate și se fierbe în apă cu sare.Apoi trebuie să topiți untul într-o tigaie și să îl combinați cu ulei vegetal.
Să începem să prăjim ceapa.
Apoi adăugați pastele în tigaie, amestecați, adăugați condimente și sare dacă este necesar.
Cu câteva minute înainte de pregătire, adăugați brânză rasă și amestecați vasul.