Roșiile uscate la soare sunt ideale pentru a face sandvișuri și alte gustări reci..
Se crede că ei necesită mult timp și experiență pentru a se pregăti.Dar, de fapt, orice gospodină o poate face, chiar și fără cuptor..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să acționăm.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești:
1.Roșiile curate trebuie tăiate pe lungime în două părți și tulpina tăiată.Este mai bine să alegeți roșii de formă alungită și de dimensiuni medii.
2.Așezați piesa de prelucrat cu partea tăiată în jos pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
3.După 1,5-2 ore, piesa de prelucrat este transferată pe tava unui uscător electric, cu partea tăiată în sus și uscată la o temperatură de 70 de grade timp de 12 ore, apoi încă 8 ore la o temperatură de 50 de grade Celsius.
4.Când roșiile sunt gata, marginile trebuie să se usuce, iar mijlocul să rămână moale.
5.Apoi încălziți uleiul, dar nu-l aduceți la fiert și adăugați amestecul de ierburi și busuioc.Se amestecă și se lasă să se răcească.Apoi adăugați usturoiul tocat și oțetul.
6.Roșiile uscate se pun într-un borcan de sticlă și se umplu cu sos pregătit.Păstrați produsul la frigider.