Varza poate fi numită în siguranță una dintre cele mai importante legume pentru bucătăria slavă, deoarece din ea se prepară o mulțime de feluri de mâncare..
Uită-te doar la borș, sarmale sau varză clasică înăbușită..
Cu toate acestea, pentru a-ți hrăni familia cu multe legume sănătoase, mai întâi trebuie să recoltezi o recoltă decentă.Punctul slab atunci când vine vorba de cultivarea varzei sunt întotdeauna dăunătorii.
Sunt prea mulți concurenți pentru cultură.Cu toate acestea, există un remediu „magic” care va ajuta la creșterea producției de varză, protejând-o de toți dăunătorii.
Despre ce metodă de protejare a culturii vorbim?
După cum se dovedește, este suficient să pregătiți un remediu simplu pentru a uita de dăunători.Mulți rezidenți de vară sunt de acord că în timpul sezonului va fi suficient să se efectueze un singur tratament.
Pentru a pregăti această compoziție puternică, va trebui să turnați aproximativ un litru de apă într-o cratiță și să aduceți la fierbere.Apoi adăugați cinci căței de usturoi, tăiați în prealabil.
Adăugați două linguri de acid citric, amestecați, luați de pe foc și așteptați 48 de ore.
Apoi, produsul trebuie filtrat și varza procesată.Va fi suficient să „mergi” o singură dată.